Турнир „На лов за история“

Един проект на НН

„Наследството на Народа“ е сдружение, което има за цел да пробуди българския дух и да запали любовта към родината. Наша отговорност е това да стане реалност. Една от основните задачи на сдружението е да обогати и разшири познанията на българина за неговото славно минало. 

Ние вярваме, че първата крачка към пробуждането на българщината и любовта към родината е опознаването на нейната история. 

Поради тази причина, „Наследството на Народа“ има честта да Ви представи предстоящия турнир – „На лов за история“. Турнирът, организиран от нашето сдружение, има за цел по забавен и развлекателен начин да Ви помогне да опознаете историята на България. Събитието ще се проведе през месец юни в град София. Участниците в него ще бъдат разделени на отбори, които ще имат шанса да спечелят вълнуващи награди, докато се забавляват, разгадавайки исторически загадки. Състезателите ще трябва да открият задачите, които ще бъдат поставени в близост до исторически локации в столицата, а след това да използват логическо мислене и познания по история за решаването им. Вие също можете да участвате! Историческите загадки са внимателно подбрани, така че Вие да научавате нещо ново и едновременно с това да се забавлявате! С наближаването на събитието очаквайте подробни правила и допълнителна информация за провеждането на турнира, качени на нашия уебсайт, както и на фейсбук страницата ни. Всеки желаещ може да участва!

Записването ще започне в края на месец Април.

Очакваме Ви напролет!