Кампания "Дом в Нови хан 2020"

За поредна година сдружение “Наследството на Народа” с радост се заема да помогне на домa за хора в неравностойно положение в град Нови хан. Тази година желанието ни да помогнем на отец Иван и нуждаещите се е още по-силно, поради тежкото положение, в което се намира домът. За събиране на средства, сдружение “Наследството на Народа” разположи специални кутии за дарения, с които набираме средства за закупуването на продукти от първа необходимост за дома. Кутиите са разположени в бензиностанции “Shell”, супермаркети “Макс”, както и в магазини “Мандарин” и “Верде” в квартал Борово, а също и други по-малки хранителни магазини в столицата.

Дарение вече можете да направите и от всяка точка на страната по банкова сметка, която открихме специално за целите на кампанията за дома на отец Иван:

IBAN – BG05RZBB91551012728967; BIC – RZBBBGSF

1

Тази година нашата кампания се провежда съвместно с организацията “Клуб по родолюбие и отечествознание”. За нас е истинско удоволствие да работим с такива амбициозни млади българи, които познават историята ни и се гордеят с нея, но също така и осъзнават настоящето и се стремят да го променят. Радваме се, че обединихме силите си в името на доброто на хората!

 

Нека заедно помогнем на отец Иван и хората от дома в Нови хан.

Нека направим едно добро дело!

Учениците от “Наследството на Народа” помагат не за пръв път на дома. Ако искате да научите повече за предходната ни кампания може да го направите натискайки бутона отдолу:

Направи добро, после го забрави и то ще се върне при теб с плод.

Петър Дънов